Wij zijn trots op onze projecten.

Kirpestein

De groeiambities mogelijk maken. Dat was wat Kirpestein voor ogen had. Kirpestein maakt kentekenplaten voor auto’s, caravans, aanhangers en bromfietsen. Deze levert zij aan een groot aantal importeurs, groothandels en webshops.

Wij lopen vast

Het oude systeem kende beperkingen en kon de stijgende productie niet meer aan. Ook was er geen koppeling met het financiële systeem. De eis van de Rijksdienst voor het Wegverkeer dat iedere geproduceerde plaat bij haar gemeld moest worden, leverde een situatie met veel handwerk op. Het huidige systeem beperkte Kirpestein in haar groeiambities.

Complex en uitdagend

Een uitdagende opdracht waar de uitdaging lag in het inzichtelijk krijgen van de proces- en datastromen. Ook de eisen voor de koppeling van de software oplossing met de verschillende partijen was een complexe stap.

In korte tijd operationeel

Nadat dat eenmaal helder was ging de feitelijke ontwikkeling eenvoudig. Het EOL-framework bevatte meer dan 70% van de benodigde componenten en mogelijkheden. Het was een kwestie van configureren en optimaliseren. Binnen enkele weken konden wij een eerste werkende versie van het systeem opleveren. In de periode daarna is de applicatie geoptimaliseerd, aangevuld met extra functionaliteiten en zijn er extra koppelingen met partijen en systemen toegevoegd.

Minder tijd en geld en wij kunnen weer groeien

Kirpestein kon nu voldoen aan de nieuwe wetgeving en was door het automatiseren van taken en koppelingen veel minder tijd en geld kwijt aan de productie en werkzaamheden. Dat gaf Kirpestein weer ruimte voor haar groeiambities.

Wij maken graag kennis

Neem contact met ons op

TVO

Blended learning anno 2019.

Stichting MeanderGroep Zuid-Limburg

Toekomstbestendig ERP systeem.