Backend Developer

Wij zoeken een senior Backend Developer met passie voor complexiteit (hybride functie), acquisitie wordt niet op prijs gesteld)! Als backend developer werk je dagelijks aan het (door-)ontwikkelen van onze generieke componenten.

Back-end expert met passie voor uitdagingen

Bij Efficiency Online bouwen we slimme software-oplossingen. Integrale automatisering om processen bij klanten beter en efficiënter te maken. Koppelingen met zowel interne en externe systemen gaan we niet uit de weg.

Zo hebben wij voor één van de grootste verzekeraars van Nederland een database gemaakt voor een van hun belangrijkste producten. Een oplossing in een web van andere back en front-end oplossingen. Ook hebben wij een ERP oplossing ontwikkeld die 2000 websites moet voeden met vacatures. Opdrachten die aangeven wat wij doen, wat wij kunnen én waar we blij van worden. Je kan het teruglezen op onze klantenpagina’s.

Daar hebben we mensen zoals jij voor nodig. Back-end experts met een passie voor uitdagingen. Slimme gasten met talent die niets liever doen dan complexe klantvragen oplossen.

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, gedreven collega met minimaal HBO werk- en denkniveau. Je bent in staat om complexe vraagstukken op te lossen. PHP en mySQL hebben geen verrassingen voor je.

Wat ga jij doen?

Als backend developer bij Efficiency Online hou jij je vooral bezig met het (door)ontwikkelen van de verschillende componenten van ons framework. Daarbij is het de uitdaging een generieke oplossing te vinden, zodat deze onafhankelijk van klant en situatie kan worden toegepast. Zowel het bedenken van de puzzel als het programmeren ervan behoren tot jouw takenpakket. Wij werken onder andere met PHP, mySQL, Smarty en VueJs.

Lijkt je dit wat?

En, is dit wat voor jou? Verspil dan geen tijd en energie aan een enorme sollicitatiebrief. Wij hebben een simpel formulier gemaakt. Vul die in, druk op ‘versturen’ en wij plannen snel een afspraak voor een kennismaking.

Upload je cv en/of vul de url naar je LinkedIn profiel in

Upload CV